Известие

Collapse
No announcement yet.

Антена 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
    Моята е залепена горе в дясно на предното стъкло,вградена доста умело(една черна кутийка)-има ли някой с такава и дали е фабрична.
    sorry за спама.
    Я дай снимка
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

AlfaMan дано е това.. ще проверя и ще видим какво ще стане Но все пак до сега нямах радио .. сега поне имам Това не ми работи нон-стоп но се случва
      Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

Comment

Да не пускам нова тема..след като си взех скоро колата от ремонт (сваляха двигателя-смяна на кол.вал) радиото не лови нищоооо , а преди това тунера тъкмо тръгваше да търси и спираше веднага на някоя станция.Ловеше адски много радиа,дори извън града.
        Къде да ровя,кво може да са прецакали майсторите?
        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Виж първо дали ти е вързана антената

Comment

Настрой си радиото какви станции да търси -със слаб или силен сигнал, DX и пр. Ресетнали са се настройките на радиото като са откачили акумулатора. Ако проблемът не е в антената, естествено.

Comment

колега, къде го това за силен и слаб сигнал!?!?
              sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                Да не пускам нова тема..след като си взех скоро колата от ремонт (сваляха двигателя-смяна на кол.вал) радиото не лови нищоооо , а преди това тунера тъкмо тръгваше да търси и спираше веднага на някоя станция.Ловеше адски много радиа,дори извън града.
                Къде да ровя,кво може да са прецакали майсторите?
                Кола с характер,кво да говоря...днес пускам пак да търси,спира на всяка станция...сигурен съм че пак е временно,когато то си реши тогава намира станции.

Comment

Намери си мануала и добре го разучи

Comment

Обещавам,задължително ще го разуча целия...Някой ако има идеи да свирка докато уча....също така и клаксон имам от дъжд на вятър,по често нямам, а в случаите когато имам като го натисна един два пъти и тва е - пак го няма.
                    Last edited by danniel; d.m.y г., 21:58.

Comment

danniel,
                      нямам идеи по твоя проблем, но я вземи го постни тоя мемюал на "алпина", че и аз се забатачих с него.
                      sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                        Моята е на тавана комбинирана и за телефон (фабрична) , а усилватела е под задната кора с колоните.
                        Въобще не ти е комбинирана. Антената на покрива е САМО за телефон. Тя е със съвсем различен накрайник- метален с резба и се включва в радиофона-а. Само със нея радиото не работи, а работи само телефона Антената за радиото е съвсем отделна.
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                        X